Kartan till evigheten

Boken jag håller på att skriva heter Kartan till evigheten. Det är en bok byggd på fantasi. Själv älskar jag rymma verkligheten då och då. Få ta del av något som är unikt. Att fly in i en fantasivärld där jag själv får teckna bilderna är fantastiskt. Alla får tolka fantasierna på sitt sätt och därmed har alla olika upplevelser. Jag delar och ni kommenterar. För läser ni så måste ni ge kommentarer. Så ta nu chansen och häng med i fantasins värld.

Välkommen till Kartan till Evigheten

Publicerad 2015-02-20 16:07:00 i Allmänt,

                            
 Här är historien om en skog med obeskrivna krafter. När du som besökare hälsar på i skogen så ser den ut som vilken skog som helst. Den luktar som vanligt, stigarna är som vanligt lite slingriga och du har hört att naturen här är magnifik och magisk. Det gör att i denna skogen finns det mängder med besökare. När du är ute och promenerar så stöter du på folk som precis som du är ute på en skogspromenad för att njuta av friskluft och av naturen. Alla som är ute och spatserar är helt omedvetna om att det faktiskt är en magisk skog. Den visar sig inte som magisk alla dagar och inte heller för vem som helst men blir just du utvald så kommer du att märka att skogen tar vad den vill ha, det lovar jag. Jag lovar också att de som har blivit utvalda av skogen har aldrig kommit hem. Var de tar vägen är det inte så många som vet. Det finns en myt som säger att de som inte vill vara kvar får hjälp hem på det ena eller det andra viset. Jag kan inte påstå att jag vet många som har valt att komma hem för vad jag har hört så är det frivilligt efter 1 år att ge dig av.De som bor i skogen sägs ha det bra och de lever livet. Varför skogen samlar på vissa det vet jag inte men jag har hört rykten om att det varslas om strid mellan skogens invånare och bergens folk. Jag kan inte svära på att det ryktet är sant.
Jag har varit där, jag är en häxa och mycket eftertraktad av skogen. Skogens kung och drottning har vädjat till mig att jag ska komma tillbaka. Jag har skaffat mig ett liv i er värld och jag har en familj. Därför vill jag inte åka tillbaka. Min man vet klart inte om att jag är från skogen och att jag är häxa.
Detta året har jag via andra som har bosatt sig i er värld hört att striden är ganska nära ankommande och skogen tar fler besökare än innan. Polisen har fått mycket att göra genom all anmälningar om försvunna personer. Det är inte många som kommer tillrätta och nu vet ni också varför. Skogen brukar ju försöka ta hela familjer för sen övertyga de om att skriva brev till sina nära och kära och tala om att de har flyttat till okänd ort på grund av olika orsaker som är påhittade.
Jag och min familj bor i en liten stuga bredvid en annan skog. Byn vi bor är inte så stor och de flesta känner till vilka som finns i byn. Vi bor inte så långt ifrån en stad med fler invånare och det är tur det. För på det viset är det svårare för skvallertanterna att hålla reda på alla stackarna från vår by. Eftersom jag är ifrån skogen så vet jag såklart vilka fler som är därifrån. Jag vet att det finns många som snart har möjlighet att lämna skogen efter det första året. Det är den öppningen det pratas om.
 
Skogen har ett alldeles speciellt sätt att fånga de besökare de vill. När besökarna är tillräckligt långt in i skogen så byter skogen stigarna och möblerar om dem så att det inte finns någon möjlighet att hitta ut var du kom från.Skulle sedan folk leta efter någon så ändrar det om en viss bit så att de som letar hittar in i skogen och till parkeringarna sen är det stopp. De som kommer hit märker ingen skillnad utan följer de stigar de hittar i tron att det är rätt. Naturligtvis så hittar de ingen alls. De som har varit och letat i skogen efter försvunnet folk kan alla intyga om magin de känner och även av obehaget de upplever. Det som de känner av då är spanare, de är magiska och kamoflerar sig så de blir i stort sett osynliga. Lever du i skogen ett tag så märker och ser du spanarna. De är stora som harar ungefär men istället för långa öron så är de små musöron.så deras hörsel är inte så bra men tack vare deras morrhår så har de en otrolig känsla och instinkt. De är inte farliga utan de är där för att se till att personerna gör som de ska. Med andra ord vill skogen att de letar och sen försvinner därifrån. 
Detta året när öppningen sker så vill skogen att jag ska prata med de som vill lämna eftersom de behöver alla. Jag har sagt att jag inte vill bli inblandad i det för jag har inga planer på att låsa in mig i skogen för att hjälpa till. Jag kan inte vara ifrån familjen så länge och vad skulle jag säga till familjen att jag tog vägen. 

Om

Min profilbild

Mia

Jag är en kvinna i medelålder som har en obotlig sjukdom. Den har kostat mig båda mina ben. Det är jobbigt och tufft många gånger och jag behöver någonstans att fly ibland. Det blir hit jag flyr. Till min bok.Den är byggd på fantasi och det är dit jag flyr när jag behöver komma ifrån. Sen har jag ytterligare en blogg med många följare där jag skriver om min sjukdom och visar foton. Den är väldigt personlig men öppen gör alla, så känner du för att läsa den istället får du gärna göra det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela